Asuntoja 25 v. kokemuksella

Asuntosi rakentaja

Rakennamme laadukkaita rivitalo- ja paritalokoteja pk-seudulle.

Tutustu

Ostamassa asuntoa?

Löydä kotisi pk-seudulta valmistumassa olevista tai tulevista kohteistamme.

Myytävät

Myymässä tonttia?

Ostamme rivi- ja paritalo- rakentamiseen sopivia tontteja pk-seudulta

Myy meille

Avaamme oven kohtuuhintaiselle laatuasumiselle pk-seudulla!


Rakka-Asunnot Oy on keskittynyt laadukkaiden ja kohtuuhintaisten rivitalo- ja paritalokotien rakentamiseen pääkaupunkiseudulle. Teemme kaikki kohteemme omana tuotantonamme, hankimme hyvältä rakennuspaikalta tontin, suunnittelemme siihen sopivan asuntokokonaisuuden ja rakennamme asunnot itse muuttovalmiiksi.

Koko rakennusprosessi tontin hankinnasta, nurmikon kylvämiseen on omissa käsissämme. Tällä tavalla voimme vaikuttaa merkittävästi rakentamisen kustannuksiin, mikä näkyy lopulta asunnon ostajalle järkevänä hintatasona, huolellisena työnjälkenä ja energiatehokkaana asumisena.

Lue lisää meistä

RAKKA ASUNNOT OY - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku  

Löydä uusi kotisi pk-seudulta, tutustu myytäviin asuntoihimme!


Tutustu tällä hetkellä myynnissä oleviin kohteisiimme asuntomyyjämme sivuston kautta. Kaikki kohteemme ovat myynnissä luotettavien suomalaisten kiinteistövälittäjien kautta. Löydät alla olevien linkkien kautta muuttovalmiit, rakenteilla tai ennakkomyynnissä olevat asuntomme.

AS OY ESPOON HALLAVANTORPANTIE

PT 85 m², 4H,K,KPH,S  PT 85 m², 4H,K,KPH,S  PT 85 m², 4H,K,AVOK,S 

UUSIA KOHTEITAMME

AS OY VANTAAN NEVATIE 9

RT 85 m², 3H,K,KPH S  RT 86 m²,  

Ostamme rivitalo- ja paritalotontteja
pk-seudulta! tarjoa tonttia meille.


Etsimme jatkuvasti pääkaupunkiseudulta uusia hyviä rakennuspaikkoja rivitaloille ja paritaloille. Mikäli omistat sellaisen tai tiedät jonkun tuttavasi omistavan, lähetä siitä tietoa meille oheisella lomakkeella.

Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, mutta teemme mielellämme tarjouksen tontistasi, mikäli näemme sen meille potentiaalisena rakennuspaikkana.

Kerro yhteydenotossasi mahdollisimman tarkasti tontin sijainti, rakennusoikeus yms. olennaiset seikat. Voit myös liittää mahdollisen tonttikartan tai muita dokumentteja tonttiisi liittyen. Halutessasi voit lähettää tiedot meille suoraan myös sähköpostilla.

    

 
 

Rakka-asunnot rakennetaan vahvalla,
25 vuoden kokemuksella!


Rakka-Asunnot Oy:n taustalla on kolme kokenutta talonrakennusalan ammattilaista.
Laitamme jokaisen kohteemme rakentamisessa kaikkien ammattilaistemme osaamisen ja kokemuksen peliin.
Tutustu yrittäjiimme alla olevien henkilöesittelyiden kautta!

Hannu Riekki

toimitusjohtaja
hannu.riekki@rakka-asunnot.fi
044 551 9930

Hannulla on laaja-alainen kokemus ja näkemys rakennusalalta, sillä hänen työuransa on edennyt lautapojasta työnjohtoon ja projektinhoitotehtävistä lopulta rakennusalan yrittäjäksi. Hannu tunnetaan hanakasti toimeen tarttuvana, päämäärätietoisena ja positiivisena ihmisenä, jolla on jatkuva halu kehittää sekä omaa työskentelyään, että koko yrityksen toimintaa.

"Rakka Asunnoilla vastaan operatiivisesta toiminnasta, tuotanto vahvimpana keihäänkärkenä taustasta johtuen. Lisäksi vastaan monenlaisista kehityshankkeista, joita riittääkin mukavasti toiminnan kasvaessa."

Timo Riekki

liiketoimintajohtaja
timo.riekki@rakka-asunnot.fi
050 345 2535

Timo on pitkän linjan rakennusalan ammattilainen. Rakennusinsinööriksi hän valmistui 1996 ja on siitä lähtien suunnitellut satoja omakotitaloja sekä pari- että rivitaloja. Vastaavana työnjohtajana hän on toiminut lukuisissa rakennushankkeissa. Kiinteistökehityshankkeissa hän on ollut mukana jo vuodesta 2001 alkaen. Timo on toiminut yrittäjänä vuodesta 1997.

"Rakka Asuinnoilla vastaan kiinteistökehityksestä. Etsin uusia tontteja, teen alustavia suunnitelmia sekä laskelmia ja hankin kohteille rahoituksen sekä tarvittavat luvat."

Samuli Urpilainen

tuotantojohtaja
samuli.urpilainen@rakka-asunnot.fi
044 277 8773

Samuli on sydämeltään kirvesmies. Jo heti ammattikoulusta valmistuttuaan Samuli perusti oman yrityksen, joka rakensi pientaloja yksityisasiakkaille. Häneltä löytyy siis vahvaa näkemystä ja kokemusta niin rakennustyömailta kuin asiakkaiden palvelemisesta.

"Rakka Asunnoilla vastaan tuotannosta. Työpäivät kuluvat suunnittelun ohjauksen, aikataulujen ja alihankinnan parissa."

Henri Riekki

projektipäällikkö
henri.riekki@rakka-asunnot.fi
050 439 3882

Henri on toiminut rakennussuunnittelijana lähes sadassa rakennushankkeessa. Työkokemusta on kertynyt niin työmaalta kuin suunnittelupöydältäkin. Henrillä on valtava halu oppia jatkuvasti lisää rakennusalasta ja kehittää itseään rakennusalan ammattilaisena.

”Rakka Asunnoilla vastaan rakennusprojektien alustavista aikataulutuksista sekä materiaalien tilauksista. Pidän huolen siitä, että materiaalit ovat työmaalla oikeaan aikaan ja juuri oikeassa paikassa."

Perttu Mustajärvi

työnjohtaja
perttu.mustajarvi@rakka-asunnot.fi
050 345 5157

Perttu on koulutukseltaan talonrakentaja, jolla on jo 13 vuoden kokemus rakennusalalta. Työnjohtajana hän on toiminut kahden vuoden ajan. Perttu suorittaa työnsä ohessa myös Rakennusmestarin opintojaan.

"Rakka Asunnoilla vastaan työnjohtajana työmaiden turvallisuudesta, aikataulutuksesta ja työn laadusta."