ylös

Rakka Asunnot Oy

yritysesittely

RAKKA-ASUNNOT RAKENNETAAN VAHVALLA, 25 VUODEN KOKEMUKSELLA!

Rakka Asunnot Oy:n tarina sai alkunsa siitä, kun pitkään rakennusalalla toimineet Timo, Hannu ja Samuli päättivät perustaa yhdessä rakennusliikkeen. Pohjois-Suomesta kotoisin oleva kolmikko halusi yhdessä vaalia pohjoisen rakkamaan, ja etenkin siellä asuvien ihmisten mukaisia arvoja.

Rakka on karu kivilouhikko, joka juontaa juurensa pohjoisen luontoon. Rakka mielletään puhtauden ja kestävyyden perikuvaksi, jolloin se kestää vuodesta toiseen sään eri ilmiöt ja olosuhteet - samalla paikalla pysyen ja pärjäten.

Rakka Asuntojen omiksi arvoiksi määritettiin reiluus, kannattavuus ja perinpohjaisuus. Tästä alkoi pari- ja rivitalojen valmistaminen pääkaupunkiseudulla ”avaimet käteen”-periaatteella.

Reiluus

Reiluus tarkoittaa suoruutta ja rehellisyyttä asiakkaita sekä kumppaneita kohtaan. Asiakas saa sen mitä ostaa ja häntä palvellaan kaikissa hänen ostoprosessin vaiheissa. Asiakasviestintä, laadunvalvonta ja päivittäinen työmaiden johtaminen ovat Rakka Asunnot Oy:n toiminnan tärkeimpiä asioita. Niistä ei haluta tinkiä missään tilanteessa.

Kannattavuus

Uskomme, että rakentamalla kannattavasti, siitä hyötyvät sekä asiakas, kumppanit, että me yrityksenä itse. Taloudellisesti kannattava liiketoiminta antaa turvallisen selkänojan arjen ahertamiseen. Toiminnan kasvaessa haluamme varmistaa, että pysymme arvojemme mukaisessa tekemisessä ja kasvusta ei synny sijaiskärsijöitä.

Perinpohjaisuus

Viimeisimpänä Rakka Asuntojen asettamana arvona, perinpohjaisuus tarkoittaa meille rakkainta arvoa; rakentamisen laatua ja asioiden varman päälle tekemistä. Emme halua tehdä asioita puolivalmiiksi, vaan huolehdimme kaikilta osapuolilta, että hoidamme hommat parhaalla mahdollisella osaamisella. Työnjohtomme huolehtii työmaiden päivittäisestä johtamisesta ja sen kautta pystymme rakentamaan kivuttomasti, mutta asiakkaan ääntä kuunnellen.

Rakka Asunnot Oy:ssä yhdistyy ja henkilöityy kaikki kestävän rakentamisen elementit. Perustajista Timo vastaa insinöörimäisestä suunnittelusta, Hannu johtaa kokonaisuutta ja Samuli huolehtii käytännön tekemisen. Asiakaslupauksemme kuuluukin, että luottamalla meihin, saat meistä vastuunkantajan ja rakentajan, joka pysyy ja pärjää kuin rakkamaa pohjoisen luonnon helmassa.

Ota yhteyttä

Henkilökuntaa

Hannu Riekki

Toimitusjohtaja
044 551 9930
hannu.riekki@rakka-asunnot.fi

Samuli Urpilainen

Tuotanto
044 277 8773
samuli.urpilainen@rakka-asunnot.fi

Timo Riekki

Hankekehitys
050 345 2535
timo.riekki@rakka-asunnot.fi

Petteri Kettunen

Talous
044 0844500
petteri.kettunen@rakka-asunnot.fi

Jukka Kabanow

Asiakkaat
050 477 5264
jukka.kabanow@rakka-asunnot.fi

Henri Riekki

Laskenta
050 439 3882
henri.riekki@rakka-asunnot.fi

Topias Päkkilä

Hankinta
050 571 3713
topias.pakkila@rakka-asunnot.fi

Matias Suomela

Rakennuspäällikkö
050 576 5978
matias.suomela@rakka-asunnot.fi
view on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram